Onze merken

De mooie, frisse NOS collectie van Forgaminnt, gemaakt uit biokatoen en amber, bestaat uit onder andere pyjama’s, dekentjes, slofjes, broekjes, mutsen en knuffels!
De belangrijke kenmerken van amber of barnsteen zijn: thermoregulerend, anti-allergisch, kalmerend en rustgevend.

Merino! Een heerlijk zachte en stijlvolle collectie in sterke, diepe kleuren. Mutsen, sjaals, dekens, cardigan en leggings, echte must-haves!


Een jong Pools merk met een hartverwarmende collectie van beddengoed en decoratie. Prachtige kleuren in washed cotton, bamboe, bio-katoen en Velvet. Een eye-catcher in elke kamer!


Speelse sokken en kniekousen met een knipoog! Kousen met een vleugje (of meer ;-)) fantasie, romantische sokjes of dieren, leuk zijn ze zeker! Made in Polen.


Wie Mellipou zegt, zegt vooral muziekspeeltjes met originele deuntjes van Harry Potter, Dirty Dancing, Adele, Game of Thrones, Amélie Poulain en Stevie Wonder in een mooi en speels design.

Naast muziekspeeltjes bieden zij ook activity gyms met bijhorend speeltapijt, dekbedden, tutkettingen en knuffeldoekjes.


Natuurlijke huidverzorging voor baby’s, kinderen, aanstaande moeders en het hele gezin.
Gecertificeerde natuurlijke cosmetica, ontwikkeld door een arts en moeder. Met ingrediënten als amandelolie, calendula, abrikozenpitolie, karitéboter, olijfolie, cacaoboter en aloe vera.
Gemaakt in Duitsland. Voor een gezonde huid – voor het leven!

Meer info op www.boep-care.be